Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro).

Site-ul MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro) este operat de societatea Mattro International S.R.L, cu sediul in Cartierul Trakia, Bd. Valko Shopov nr. 2a, orașul Plovdiv, Bulgaria, înscrisă în Registrul Comerțului cu numarul 206182106. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor ți condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui continut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.


Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumparator și MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea ți executarea contractelor la distanță.


Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.


Administratorul MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informatiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.


Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarași că vă asumași integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl detineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.


Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară intre utilizatori și administratorii MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instanță, ăn conformitate cu legile romââne în vigoare.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului MATTRO.RO - Magazin online de saltele (mattro.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.


Informație adițională

Mattro.ro publică descrierea principalelor caracteristici și imagini a fiecărui produs, prețul de vânzare, inclusiv TVA, informații despre modalitățile de plată și livrare. La comandarea produselor cu cadouri individuale sunt eliminate toate celelalte cadouri anunțate pe site! Datorită specificului procesului de producție, este posibil să existe abateri de la 0 la 2 cm în lungime, lățime sau înălțime a produsului.

Din același motiv, poate exista o discrepanță între formele de matlasare a produselor pentru somn și imaginile afișate pe site. Poate exista o diferență între culorile listate pe site și cele reale, în funcție de dispozitivul folosit de client, și datorită faptului că într-o fotografie culoarea reală se schimbă.

Mattro.ro nu este responsabil pentru informațiile incorecte furnizate de către producători despre caracteristicile produsului. Toate fotografiile produselor de pe site au caracter ilustrativ! Producătorii își rezervă dreptul de a modifica aspectul produselor, pentru care Mattro.ro nu este responsabil! Toate abaterile de mai sus nu se supun returului sau rambursării!

Datorită specificului procesului de producție, este posibil să existe abateri de la 0 la 2 cm în lungime, lățime sau înălțime a produsului.


Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitati să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@mattro.ro.